Single post

Glöm inte snuset på jaktresan

När du ska ut på jakt eller jaktresa vet du att det kan ta både timmar och dagar att ta sig ut i terrängen. Inte sällan blir du sittandes på vakt i olika jakttorn större delen av dagen och ibland även på natten. Det är med andra ord viktigt att planera ordentligt inför resan så att du får med dig allt som du behöver för att orka. Du måste naturligtvis ha med dig rätt vapen, rätt patroner och den utrustning du behöver för att ta hand om ditt vapen.
För koncentration och ork bör du ta med dig snus. På haypp.com hittar du snusvarianter som Velo Freeze som har en riktigt intensiv pepparmint- och mentolsmak som garanterat håller dig vaken, pigg och alert. Du kan också hitta smaker som red chili melon och deep freeze extra strong.

Klä dig rätt

När du sitter ute på långa jaktpass är det särskilt fördelaktigt att välja snus istället för cigaretter om du är nikotinberoende. Röken från cigaretterna avger nämligen en skarp doft som avslöjar dig för dina eventuella byten, vilket snuset inte gör. Det är inte bara viktigt att se till att ha med sig rätt vapen, mellanmål och snusdosa utan också varma kläder. Det kan nämligen bli riktigt kallt i ett jakttorn om vintern.

theme by teslathemes
tesla